Shirts met lange mouwen of longsleeves voor heren koop je online (2024)

Longsleeves voor heren: de perfecte basic voor mannen

Een echte basic die niet kan ontbreken in de kledingkast van heren is toch wel de longsleeve. Dit shirt heb je in allerlei kleuren, prints en met verschillende kraag types. Lees hier welke materialen voor jou het meest geschikt zijn en hoe je de longsleeves kunt stylen.

Inhoudsopgave

Relaxed of actief: vind de juiste longsleeve t-shirts
Zo style je t-shirts met lange mouwen op kantoor en in het dagelijks leven
Met deze tips zijn je longsleeves in een mum van tijd weer schoon

Relaxed of actief: vind de juiste longsleeve t-shirts

Je bent graag onderweg, maar soms doe je het rustig aan. Daarom zijn praktische en comfortabele heren longsleeves onmisbaar in jouw garderobe. Lees verder om te weten te komen welke materialen jij het best aan kunt trekken bij de activiteit die je gaat doen en welke pasvorm het beste bij je past.

Basic katoenen modellen in wit of zwart

Katoenen shirts met lange mouwen hebben het voordeel dat ze ademend en huidvriendelijk zijn. Je kunt ze dus in de zomer direct op de huid dragen. In de winter kun je er bijvoorbeeld een tanktop onder dragen als warme laag. Manchetten en een knoopsluiting aan de ronde hals maken van het simpele basisstuk een echt alternatief voor een trui. Een V-hals ziet er ook stoer uit. De longsleeve voor heren is ook goed om naar de bioscoop te dragen of naar een café. Een katoenen longsleeve is luchtig, bijvoorbeeld als je in het voorjaar het gras maait.

Tip: Met een eenvoudig shirt met lange mouwen van katoen ben je ook 's avonds goed gekleed. Als je veel zweet, is een polyesteraandeel gunstig. Dit materiaal droogt snel.

Functionele shirts voor in de sportschool voor iedere man

Als je ook graag in longsleeves traint in de sportschool, is bewegingsvrijheid een belangrijk criterium. Functionele stoffen met elastaan ​​rekken mee tijdens workouts en voeren zweet naar buiten af. Met capuchon zien ze er bijzonder cool uit en beschermen ze tegen tocht tijdens de pauze. Net-inzetstukken van mesh-materiaal zijn verantwoordelijk voor een goede luchtcirculatie en een aangenaam lichaamsklimaat. Polyester en polyamide stoffen zijn zeer geschikt voor een training in de sportschool.

Tip: Materialen met een antibacteriële werking kunnen nare geurtjes verminderen.

Outdoor longsleeve trui om te wandelen

Tijdens het wandelen verandert het weer vaak. Praktisch: een temperatuurregulerend, sneldrogend wandelshirt van goede kwaliteit. Zachte en elastische stoffen voelen comfortabel aan op de huid. Een anti-insectenafwerking en een verlengd ruggedeelte beschermen tegen griezelige kriebels tijdens wandelingen in de natuur. Een hoge kraag houdt wind en kou buiten. De capuchon moet afneembaar zijn. Bij ijzige temperaturen warmen longsleeves van fleecestof of merinowol je op.

Zo style je t-shirts met lange mouwen op kantoor en in het dagelijks leven

Je wilt er zeker van zijn dat je heren longsleeves er goed uitzien. Het werkt als je ze goed combineert. Welke kleuren en stijlen je voor verschillende gelegenheden in je kast moet hebben, vind je hier.

Een stoere heren longsleeve voor casual look voor onderweg

Als je met je vriend naar de film gaat of een dagje naar de stad gaat, wil je gemakkelijk in de omgang overkomen. Zo combineer je een grijs katoenen longsleeve met V-hals en style je het shirt af met bijvoorbeeld een zwart heren bikerjack of een olijfgroen bomberjack. Je draagt er ​​laarzen van grijs leer bij en een herenrugzak. Wie graag opvalt, durft een kleur als okergeel te dragen.

Style een kantooroutfit af met een longsleeve polo, col of V-hals

Als de dresscode in je branche het toelaat, is een witte longsleeve met een polo of col als kraag een goede basic voor op kantoor. Het liefst draag je deze casual outfit natuurlijk gedurende het hele jaar. Combineer dit bijvoorbeeld met een blauwgrijze chino en donkergrijze veterschoenen. Je kunt er bijvoorbeeld een beige fijngebreid vest of een linnen jasje overheen dragen. Een lichtgrijze sjaal staat er casual bij voor een stijlvolle outfit.

Zwart en slim fit zijn de sleutel tot een mooie feestlook

Voor het uitgaan kun je een zwart shirt met lange mouwen nonchalant stylen. Kies bijvoorbeeld een V-hals voor een stoere look. In een café draag je een grijze tapered jeans met destroy details en herensneakers, in een co*cktailbar een donkerblauwe herenjeans in een slim fit, met Chelsea boots en een gebreid jasje.

Met deze tips zijn je longsleeves in een mum van tijd weer schoon

Witte katoenen overhemden kun je wassen op 60 °C. Voor gekleurde modellen gebruik je bij voorkeur kleurwasmiddel en verlaag je de was temperatuur naar 40 °C. Shirts met lange mouwen van synthetische vezels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen na elke training in de wasmachine worden gewassen. Functionele overhemden kunnen in de regel in de wasmachine op 30 tot 40 °C worden gewassen. Vermijd het gebruik van wasverzachter, omdat dit de elastische vezels kan verstoppen. Droog vervolgens je longsleeves voorzichtig aan de waslijn.

Tip: Een hygiënische spoeling verwijdert geuren zelfs bij een lage was temperatuur als je zeer actief en bezweet bent geweest.

Shirts met lange mouwen of longsleeves voor heren koop je online (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rev. Leonie Wyman

Last Updated:

Views: 6137

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rev. Leonie Wyman

Birthday: 1993-07-01

Address: Suite 763 6272 Lang Bypass, New Xochitlport, VT 72704-3308

Phone: +22014484519944

Job: Banking Officer

Hobby: Sailing, Gaming, Basketball, Calligraphy, Mycology, Astronomy, Juggling

Introduction: My name is Rev. Leonie Wyman, I am a colorful, tasty, splendid, fair, witty, gorgeous, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.